Scroll Top

Personvernerklæring for Hjernerådet

Denne personvernerklæringen gjør rede for vår håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester overfor våre medlemsorganisasjoner og  andre interessenter.

Behandlingsansvarlig i organisasjonen er daglig leder. Henvendelser for innsyn, retting eller sletting av personopplysninger kan gjøres til Aud Kvalbein, tlf. 404 13 665, epost: post@hjerneradet.no

Medlemskap

Hjernerådet er en paraplyorganisasjon og har kun organisasjoner som medlemmer. Fra våre medlemsorganisasjoner mottar vi navn, telefonnummer, epostadresse på kontaktpersoner som de selv oppgir til oss. Vi trenger kontaktinformasjonen for å kunne betjene våre medlemsorganisasjoner med informasjon om Hjernerådets arbeid.

Når en organisasjon melder seg inn i Hjernerådet, samtykker organisasjonen til at Hjernerådet bruker de oppgitte personopplysningene til utsending av nyhetsbrev, invitasjon til arrangementer og annen kontakt mellom Hjernerådet og medlemsorganisasjonene som er naturlig som følge av medlemskapet.

Ved avsluttet medlemskap slettes personopplysninger til kontaktpersoner i medlemsorganisasjonene.

E-post

Du kan sende e-post til oss, men husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitivt innhold per e-post. Om vi mottar en e-post med sensitivt innhold, behandler vi e-posten i henhold til innholdet og sletter den straks. Henvendelser som vi mottar via Messenger via vår Facebook-side behandler vi på samme måte.

Nyhetsbrev

Hjernerådet produserer også et eget elektronisk nyhetsbrev som er rettet mot enkeltpersoner som ikke nødvendigvis er knyttet til våre medlemsorganisasjoner, men som likevel ønsker å motta nyheter fra Hjernerådet. For å motta dette nyhetsbrevet må personene registrere sin e-postadresse hos oss via våre nettsider.

Når man oppgir sin epostadresse for å motta Hjernerådets nyhetsbrev, går det tydelig fram at man gir sin aksept til å motta nyhetsbrev, og det vil også være en link til Hjernerådets personvernerklæring.

Hjernerådet bruker leverandøren Mailchimp til å lage og sende ut nyhetsbrev. Abonnentenes epostsadresse blir lagret hos Mailchimp. Ved å melde deg på nyhetsvarselet godtar du at Hjernerådet lagrer e-postadressen din og dine preferanser hos vår leverandøren MailChimp. Disse opplysningene brukes til å sende deg varsel om relevante nyheter på bakgrunn av dine preferanser. Du kan når som helst endre dine preferanser eller melde deg av nyhetsbrevet. Les for øvrig MailChimps personvernerklæring.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Nettstedet til Hjernerådet bruker informasjonskapsler for å kartlegge besøkende og deres bruk av nettsiden. Dette gjør vi for å tilpasse og gjøre nettstedet vårt mest mulig relevant for våre besøkende. Når du går inn på nettsiden, vil det komme opp en boks som gir muligheten til å akseptere at nettsiden bruker informasjonskapslene. Du kan for øvrig selv forhindre at informasjonskapsler blir lagret på datamaskinen din ved å endre innstillinger i nettleseren.

Vårt nettsted bruker sporingsprogramvare til å kartlegge hvordan de besøkende bruker nettstedet. Denne programvaren leveres av Google Analytics. Du kan lese Googles personvernregler her for mer informasjon.

Påmelding kurs og arrangementer

Via vår nettside vil det av og til være mulig å melde seg på seminarer og andre arrangement. I tilknytning til dette samler vi informasjon om navn og kontaktopplysninger i tillegg til informasjon om matallergier og behov for annen tilretteleggelse for deltakerne. Disse personopplysningene blir ikke brukt til andre formål enn å administrere arrangementet. Personopplysningene vil slettes etter endt arrangement.

Vi innhenter egne samtykker for å kartlegge interesser og ønske om å motta invitasjon til nye arrangementer.

Del artikkel