Scroll Top

Undersøkelsen finner du HER. Det tar ca 15 minutter å svare. Du finner den på andre språk enn norsk HER


PUBLISERT 4.9.2019

Stor internasjonal studie trenger din stemme!

Lifebrain er et femårig forskningsprosjekt i regi av EU, med mål om å identifisere faktorer som påvirker hjernen gjennom livet. Målet er å få svar fra så mange som mulig, derfor utfordrer vi deg! Det tar ca 15 minutter å svare.

Lenke til undersøkelsen finner du HER, den finnes på åtte språk! Engelsk og andre språk finner du HER

Prosjektet koordineres av Universitetet i Oslo. Som en del av Lifebrain, er det nå lansert en ambisiøs spørreundersøkelse, hvor forskerne er på jakt etter dine egne tanker om hjernehelse. Det er åtte land som samarbeider om den globale undersøkelsen, og spørreskjemaet er tilgjengelig på åtte språk.

– Hvis så mange som mulig svarer, vil vi få informasjon om innstilling til hjernehelse i et bredt utvalg av befolkningen, sa Isabelle Budin Ljøsne da hun introduserte studien og spørreskjemaet på Litteraturhuset. Hun er seniorrådgiver ved Folkehelseinstituttet og forsker i Lifebrain.

Ditt svar er viktig for å utforme anbefalinger om hjernehelse

Svarene fra undersøkelsen skal brukes til å utforme anbefalinger for god hjernehelse som er tilpasset folkets behov, derfor er det viktig at vi får svar fra så mange som mulig. Undersøkelsen er anonym og tar ca. 15 minutter å besvare

Lifebrain har utformet spørreskjemaet, og Hjernerådet har bidradt med innspill underveis. Det har vært et konstruktivt samarbeid og vi i Hjernerådet er spente på responsen.

Del artikkel