Scroll Top

15. august 2024 | kl 15:15 – 16:00

LABYRINT ELLER RØD LØPER? NAVIGERE I HELSEVESENET MED KRONISK SYKDOM

Samarbeidsorganisasjoner:

Hodepine Norge, Hjernerystelsesforeningen

Om arrangementet:

Når vi har vært hos fastlegen og hos spesialisten og fått det som er tilgjengelig av behandling, men fortsatt har mange plager. Hvem har ansvaret da? Hvor kan vi gå?

Møteleder: Dr. Tine Poole, styreleder i Hodepine Norge og spesialist i allmennmedisin, leder oss gjennom arrangementet.

Intervju: Jannicke Haugen intervjuer nevrolog Aud Nome Dueland om hennes erfaringer med pasienter med kronisk migrene. Hvordan kan helsevesenet kan bedre støtte pasienter med kroniske sykdommer?

Innlegg fra FFO: Representant fra Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon (FFO) holder et innlegg om de mange hindrene som kronisk syke møter når de forsøker å navigere i helsevesenet, og gir oss innsikt i hvordan systemet kan forbedres.

Brukermedvirkning i helsetjenesten: Helge Skirbekk fra Hjernerystelsesforeningen deler sine erfaringer om viktigheten av brukermedvirkning i helsetjenesten. Hvordan kan pasienter bli hørt, og hva kan helsepersonell gjøre for å sikre at pasientenes behov blir ivaretatt?

Dette arrangementet er en unik mulighet til å få innsikt, dele erfaringer og bidra til en viktig diskusjon om hvordan vi kan gjøre helsevesenet mer tilgjengelig og støttende for de med kroniske sykdommer.

Velkommen til en lærerik og inspirerende samtale!

HVOR:  Hjerneteltet, Rådhusbrygga i Arendal. Veibeskrivelse fra Google kart

Arrangementet vil bli streamet. Trykk HER hvis du vil se det.

Arrangementet på nettsiden til Arendalsuka

Del artikkel