Scroll Top
Henrik Peersen

Generalsekretær i Hjernerådet

+47 936 52 539
henrik@hjerneradet.no

Engasjert og målrettet med 10 års ledererfaring i interesseorganisasjoner. Betydelig erfaring innen interessepolitikk, organisasjonsutvikling og kommunikasjon. Ved siden av stillinger som generalsekretær, har han hatt flere styreverv i både paraplyorganisasjoner, stiftelser og institusjoner. Peersen er opptatt av verdien i å bygge nettverk med samarbeidspartnere, og prioritere/strukturere innsats mot tydelige målsetninger. Utdanningsbakgrunn innen organisasjonssosiologi og konflikthåndtering.

Peggy Ranheim

Organisasjonsrådgiver

+47 412 63 977
peggy@hjerneradet.no

Sykepleier med videreutdanninger innen ledelse og planlegging. Bakgrunn fra kommunal sektor som sykepleier, saksbehandler og leder. Folkehelsekoordinator i seks år. Erfaring fra arbeid med prosjektledelse og rådgiving innen helsefremmende samfunnsutvikling; i samarbeid med frivillighet, politikere og administrasjon på ulike forvaltningsnivåer. Lokal og regional nettverksvirksomhet knyttet til blant annet folkehelsearbeid, DMS – Distriktsmedisinsk senter, og koordinerende enhet for individuell plan.

christine inforådgiverny
Christine Kristoffersen

Kommunikasjonsrådgiver

+47 411 28 180
christine@hjerneradet.no

En ekte «allrounder» med bakgrunn som journalist, forfatter, redaktør og forlegger. Startet karrieren som journalist i Ukebladet Nå. Har siden vært journalist både i Norsk Ukeblad og Allers, skrevet tre bøker og vært forlegger for en. Har også vært ansvarlig redaktør for fagbladet Naturviteren og fagbladet Gave & Interiør. Utdannet journalist og macdesigner. Har drevet eget firma i flere år, og solgt tjenester til både fagpresse, organisasjoner og næringsliv.

John kontaktinfo
John Stigum

Interessepolitisk rådgiver

+47 416 44 510
john@hjerneradet.no

John har over 15 års erfaring med interessepolitikk og kommunikasjon for frivillige organisasjoner på helseområdet. Han har lang erfaring med å bygge nettverk og samarbeide med andre organisasjoner for å bidra til god folkehelse og utvikling av gode helsetjenester til befolkningen. Utdanning i statsvitenskap og humanistiske fag. Har tidligere jobbet i dagspresse i lokalpressen og i kommunal sektor.

Hjernerådet

Postadresse:
Hjernerådet
Storgata 33
0184 Oslo

På postkassa står det Hjernerådet

Besøksadresse:
Hjernehuset
Storgata 33, oppgang A (ved siden av Kiwi)
0184 OSLO

Besøkende ringer på «Hjernehuset».

Leveringsadresse
Hjernehuset
Storgata 33, oppgang C
0184 OSLO

Telefon/epost
+47 93 65 25 39
post@hjerneradet.no

Selskapsinformasjon
Org. nr. 992 198 648