Scroll Top
Henrik Peersen

Generalsekretær i Hjernerådet

+47 93 65 25 39
henrik@hjerneradet.no

Engasjert og målrettet med 10 års ledererfaring i interesseorganisasjoner. Betydelig erfaring innen interessepolitikk, organisasjonsutvikling og kommunikasjon. Ved siden av stillinger som generalsekretær, har han hatt flere styreverv i både paraplyorganisasjoner, stiftelser og institusjoner. Peersen er opptatt av verdien i å bygge nettverk med samarbeidspartnere, og prioritere/strukturere innsats mot tydelige målsetninger. Utdanningsbakgrunn innen organisasjonssosiologi og konflikthåndtering.

Peggy Ranheim

Organisasjonsrådgiver

+47 412 63 977
peggy@hjerneradet.no

Sykepleier med videreutdanninger innen ledelse og planlegging. Bakgrunn fra kommunal sektor som sykepleier, saksbehandler og leder. Folkehelsekoordinator i seks år. Erfaring fra arbeid med prosjektledelse og rådgiving innen helsefremmende samfunnsutvikling; i samarbeid med frivillighet, politikere og administrasjon på ulike forvaltningsnivåer. Lokal og regional nettverksvirksomhet knyttet til blant annet folkehelsearbeid, DMS – Distriktsmedisinsk senter, og koordinerende enhet for individuell plan.

christine inforådgiverny
Christine Kristoffersen

Kommunikasjonsrådgiver

+47 411 28 180
christine@hjerneradet.no

En ekte «allrounder» med bakgrunn som journalist, forfatter, redaktør og forlegger. Startet karrieren som journalist i Ukebladet Nå. Har siden vært journalist både i Norsk Ukeblad og Allers, skrevet tre bøker og vært forlegger for en. Har også vært ansvarlig redaktør for fagbladet Naturviteren og fagbladet Gave & Interiør. Utdannet journalist og macdesigner. Har drevet eget firma i flere år, og solgt tjenester til både fagpresse, organisasjoner og næringsliv.

Hjernerådet

Post- og besøksadresse
Karl Johans gt. 7, 0154 Oslo

Telefon/epost
+47 40 41 36 65
post@hjerneradet.no

Selskapsinformasjon
Org. nr. 992 198 648