Scroll Top

Hjernen inni hodet ditt er ikke grå, men rosa. Still life-fotografen Catharina Caprino har fremstilt hjernen så levende som mulig. Caprinos fagmentor har vært forfatter og hjerneforsker Kaja Nordengen. Foto: Catharina Caprino/Fotoprosjektet «Hjernen er deg!»

Hjernerådets fotoutstilling, «Hjernen er deg!», turnerer Norge rundt. Akkurat nå kan du se utstillingen i området rundt kjøpesenteret CCWest i Oslo. Tidligere har utstillingen vært foran Oslo rådhus, i Arendal, på Hamar, Trondheim og i Kristiansund.
Bildene er tatt av 11 av Norges beste fotografer. Arbeidet er  ledet av kurator og fotograf Hans-Olav Forsang. Fotografene har samarbeidet med hver sin ekspert på hjernen, og resultatet er blitt noen fantastiske bilder. Trykk på knappen nedenfor for å lese mer om bildene.

Tusen takk for støtten!

Fotoutstillingen «Hjernen er deg!» har fått hovedstøtten fra Stiftelsen Dam. Stiftelsen Dam forvalter 6,4 prosent av overskuddet til Norsk Tipping. Stiftelsen gir penger til helse- og forskningsprosjekter som skal gi bedre helse gjennom deltakelse, aktivitet og mestring for folk i Norge. For mer info: www.dam.no

Prosjektet er også støttet av seks legemiddelfirmaer: Merck, Novartis, Sanofi, Allergan som nå er gått inn i AbbVie, og Desitin Pharma.