Scroll Top

Hør podkasten her:

HVA I ALL VERDEN ER HJERNEHELSE? Hjerneforsker Kaja Nordengen tar deg med inn i hjernens forunderlige univers, og gir deg kunnskap som hjelper deg å holde hjernen ung og frisk.

GOD SØVN – BEDRE HJERNEHELSE: Professor og søvnekspert Bjørn Bjorvatn forteller hva søvn har å si for hjernen. Marit Aschehoug er sekretær i Søvnforeningen og har selv søvnappné og insomni.


PUBLISERT 7.8.2019

Ny podkast om hjernen!

I Hjernepodden snakker vi om hjernen og om hva søvn, mat, trening og hjernetrim kan gjøre for hjernehelsen din.

Nå finner du Hjernepodden i Spotify, iTunes og andre podkastapper.

Forfatter og hjerneforsker Kaja Nordengen er gjest i første episode. Her gir hun og programleder Ragnhild Ås Harbo en underholdende og lærerik introduksjon til hjernens univers, før de andre episodene går inn på ulike temaer og hvordan de kan være med å holde hjernen sunn og frisk. Gjennom sunn mat, nok søvn, fysisk aktivitet og å bruke hjernen aktivt gjennom livet, er det nemlig mange helsegevinster å hente. Lær hvordan ved å høre hele serien på fem episoder. Hver av dem har en gjest med erfaring innen temaet, og en faglig ekspert.

Podkastserien ble lansert under Arendalsuka 2019, og i løpet av første helgen lå Hjernepodden på topp 100-listen på iTunes. Under lanseringen sa Kaja Nordengen blant annet at hun blir så glad av å se ikonet med den rosa hjernen. For en frisk og sunn hjerne er nemlig ikke grå som mange tror, men rosa!

Serien er produsert med støtte fra Exstrastiftelsen.

 

[/vc_column_text][/vc_column]

[/vc_row]

Del artikkel