Scroll Top

Generalsekretær Henrik Peersen i Hjernerådet gleder seg spesielt mye til Arendalsuka i år. I Hjerneteltet vil det bli arrangementer om hjernen fra morgen til kveld. 


PUBLISERT 10.01.2023

Eget «hjernetelt» under Arendalsuka

– Hva er spesielt med Arendalsuka i år?

I år blir Arendalsuka ekstra spennende for Hjernerådet, våre medlemmer og samarbeidspartnere. Vi har fått tilgang på en egen arrangementsarena som vi vil kalle «Hjerneteltet». Her håper vi å samle arrangementer, debatter og aktiviteter som handler om hjernen med fullt program hele uken. Dette er en gyllen anledning til virkelig å fremme hjernehelse på en dekkende måte og skape en tydelig møteplass for synlighet og samarbeid under Arendalsuka, sier Henrik Peersen, generalsekretær i Hjernerådet.

– Hvordan oppstod ideen til Hjerneteltet?

– Hjernerådet og flere aktive medlemmer har langt tradisjon fra samarbeid under Arendalsuka. Det var faktisk her vi debatterte behovet for Hjernehelsestrategi første gang. Vi har erfart at vi får bedre gjennomslag når vi er flere som står sammen om Hjernehelse, så dette er videreutvikling av en oppskrift som vi har tro på.

– Hva betyr dette for medlemmene i Hjernerådet?

– Det er ikke alltid like lett å finne egnede lokaler dersom man ønsker å arrangere noe under Arendalsuka. Men i år vil medlemmer av Hjernerådet få rimelig tilgang til Hjerneteltet for egne arrangementer som skal stå klart med alt nødvendig utstyr. Dersom vi lykkes å få prosjektmidler vil teltet være helt gratis for medlemmer. Vi vil også tilby å hjelpe medlemmer i planlegging, annonsering og praktisk gjennomføring av arrangementer. I tillegg vil jo alle få mulighet til å treffe mange miljøer med felles interesser på et sted, med en unik mulighet for nettverksbygging, sier Peersen.

Medlemmer som ønsker å melde sin interesse for Hjerneteltet – ta kontakt med Henrik på epost: henrik@hjerneradet.no

Dersom vi lykkes å få prosjektmidler vil teltet være helt gratis for medlemmer.
Del artikkel