Hør podkasten her!

HVA I ALL VERDEN ER HJERNEHELSE? Hjerneforsker Kaja Nordengen tar deg med inn i hjernens forunderlige univers, og gir deg kunnskap som hjelper deg å holde hjernen ung og frisk.

GOD SØVN – BEDRE HJERNEHELSE: Professor og søvnekspert Bjørn Bjorvatn forteller hva søvn har å si for hjernen. Marit Aschehoug er sekretær i Søvnforeningen og har selv søvnappné og insomni.

AKTIV KROPP – BEDRE HJERNEHELSE: Hjernen er sannsynligvis organet som har best utbytte av at du trener. Hjerneforsker Vidar Gundersen forteller hvorfor fysisk aktivitet er så viktig for hjernen. Personlig trener Kenneth Reiss står bak «Aktiv for epilepsi» og har selv diagnosen.

AKTIV HJERNE – BEDRE HJERNEHELSE: Geriater Hege Ihle-Hansen snakker om å holde hjernen ung ved å være sosial og lære nye ting. Agnete Tjærandsen er 86 år og har et mål om å lære en ny ting hver dag. Hun er tidenes eldste vararepresentant på Stortinget og kan et og annet om å holde hjernen i form hele livet.

SUNN MAT – BEDRE HJERNEHELSE: Ernæringsfysiolog Tine Mejlbo Sundfør snakker om bra hjernemat sammen med forfatter og journalist Anne Gunn Halvorsen, som gjorde en journalistisk og personlig reise gjennom jungelen av dietter og trender da hun skrev boken «Livet, og korleis leve det».

Del artikkel