Scroll Top
 Med Hjerte for hjernen-aksjonen.


PUBLISERT 16.10.2015

Med hjerte for hjernen-aksjonen er nå i gang!

Med hjerte for hjernen-aksjonen er nå i gang! Vi oppfordrer nå alle personer og organisasjoner som har egen profil på Facebook om å søke opp siden ”Med hjerte for hjernen-aksjonen” og trykke Liker.

Ved å like, kommentere og dele innlegg herfra sørger dere for at vi når frem til mennesker over hele landet med aksjonen. Se også vedlagte slides som evt. kan brukes fritt til å spre vår invitasjon til så mange som mulig i ditt nettverk. Velkommen til Hjerte for hjernen aksjonen

Engasjement og aktivitet for aksjonen vil øke kunnskapen om hjernehelsen i Norge, gi økt politisk gehør for videre satsning på nevrologiske sykdommer og nevroforskning samt øke kjennskapen til Hjernerådet og dets medlemmer.

Aksjonen har startet i dag med stor støtte og engasjement fra statssekretær Anne Grethe Erlandsen, slik dere vil se av et våre kommende oppslag. Hun kunne også offentliggjøre at vårt arbeid er så viktig at Hjernerådet for første gang nå har fått en bevilgning over statsbudsjettet. Vi takker masse – og vil bruke midlene til å ansette en som kan arbeide på heltid for Hjernerådet.

I forrige brev ønsket vi oss tips om medlemmer i din organisasjon eller nettverk som vil fortelle sin historie og være ambassadør for aksjonen på Facebook. Vi har fått inn spennende og inspirerende tips, men aksjonen er avhengig av at vi får inn enda flere. Har du en idé til andre saker eller relevante blogger som aksjonen bør poste tar vi gjerne i mot disse også. Forslag sendes til sandra@sisteskrik.no

I løpet av aksjons-perioden inviterer Hjernerådet også til følgende arrangementer som er åpne og gratis for alle:

”Mat og hjernen” er et arrangement i regi av aksjonen som avholdes på Mathallen Vulkan i Oslo ettermiddagen 12. november. Her vil publikum få utfordret sansene med smakebiter fra Bocuse d’Or Norges kokker, foredrag av blant annet Arne Brimi og redaktør i tidsskriftet for norsk legeforening Are Brean – for å nevne noe.

”Musikk og hjernen” arrangeres på kvelden den 13 . november på Litteraturhuset i Oslo. Her vil vi gjennom foredrag og musikk gi publikum ny forståelse av hvordan musikk påvirker hjernen.

Den 2. desember vil vi ha en høytidelig avslutning av Hjerneåret 2015 i Universitetets Aula hvor blant annet Nobelprisvinner Edvard Moser holder hovedforedraget. Dit vil vi også invitere de fremste representantene for det offisielle Norge.

Mer informasjon om disse gratis arrangementene kommer, men sett av datoene allerede nå. Vi gleder oss til å se deg der!

Men først nå; gå inn på Med hjerte for hjernen-aksjonen på Facebook, lik og del og følg oss. Med dette hjelper du oss å skape engasjement for bedre hjernehelse, nå og i fremtiden!

 

Del artikkel