Scroll Top

Kaja Nordengen holdt foredrag om hjernen 7. februar for en fullsatt sal i Litteraturhuset i Oslo.


PUBLISERT 8.2.2017

Fullt hus hørte Kaja Nordengen om vår unike hjerne!

Med morsomme eksempler og tankevekkende spørsmål gav hjerneforsker og forfatter Kaja Nordengen (29) en fullsatt sal på Litteraturhuset i Oslo god innsikt om vår fantastiske hjerne.

–Hjernen din er deg. Der er personligheten din, det som gjør at akkurat du er deg. Med hjernen din opplever du verden. Med den minnes du det du har opplevd, og du kan tenke tanker om framtiden, understreket forfatteren av boken «Hjernen er stjernen».

Lokalet på Litteraturhuset som rommet 200 personer ble raskt fullt. Her ser du bilder fra seminaret.

Kaja Nordengen var engasjert på talerstolen og rev salen med seg. –Hjernen er det kuleste organet, sa hun. Etter en time var folk enige med henne i det.

Ser dyr og mennesker den samme virkeligheten? Hvis ikke, hvem har fasiten? Slik spurte Hjernerådet på Facebook før seminaret (31.januar). Svaret er at dyr og mennesker oppfatter verden forskjellig, og at ingen har fasiten.

I høst har det kommet mange bøker om hjernen. De har solgt godt, for folk er interessert i hjernen. Kaja signerer her sin bok Hjernen er stjernen». Det er også verdt å merke seg boken til nevropsykolog Ylva Østby: «Å dykke etter sjøhester». Den anbefales også, sammen med mange andre interessante bøker om hjernen.

Styreleder i Hjernerådet professor Hanne F. Harbo var konferansier da Kaja Nordengen holdt foredrag om hjernen 7. februar for en fullsatt sal i Litteraturhuset i Oslo.

Del artikkel