Hjernehelsestrategien kommer på tirsdag

Regjeringen har laget Norges første hjernehelsestrategi. Dette er den første i sitt slag også i Europa. Lanseringen skjer på tirsdag 12. desember.

Helseministerer Bent Høie lanserer tirsdag 12. desember kl.10.30 Norges første nasjonale hjernehelsestrategi. Dette er også den første i sitt slag til Europa. Lanseringen er dermed en historisk begivenhet. Helse- og omsorgsdepartementet har sendt ut en åpen invitasjon, og Hjernerådet har sjekket om de virkelig mener at det er åpent. Det forsikrer de. Har du derfor lyst til å komme, så kom og vær sammen med oss på denne store dagen.

Lanseringen skjer i Runde auditorium, Domus Medica på OUS/Rikshospitalet, endeholdeplassen for trikk nr. 18. Domus Medica ligger på den andre siden av trikkelinjen når du går av trikken.

Denne hjernehelsestrategien har Hjernerådet jobbet for i mange år! Mer enn 30 prosent av befolkningen får en hjernesykdom. Vi trenger mer hjerneforskning og forebygging, bedre behandling og oppfølging!! Under finner du departementets invitasjon:

INVITASJON

Helse- og omsorgsminister Bent Høie inviterer til lansering av Nasjonal hjernehelsestrategi 2018-2024.

Dato/tid: tirsdag 12.desember kl. 10:30
Sted: Runde auditorium, Domus Medica ved Oslo Universitetssykehus / Rikshospitalet.

Spørsmål om lanseringen kan rettes til Hege Runge Johansen, hbrj@hod.dep.no

Arrangementet er åpent for pressen.

Helse- og
omsorgsdepartementet

 

Det er stengt for kommentarer.